Reparatie en verwijderen van krassen van CD en DVD

Bekraste DVD Noscratch.nl is gespecialiseerd in het krasvrij maken van optische gegevensdragers zoals DVD's, Bu-ray discs en CD's. Daarnaast wordt een reeks artikelen verkocht die de levensduur van afspeelapparatuur verlengt, zoals CD en DVD Lens Cleaners.

Voordelen

  • Een goedkope oplossing voor beschadigde CD's, DVD's en game discs
  • U hoeft niet weer de originele DVD of CD aan te schaffen
  • De oplossing voor schijven waar u slechts 1 exemplaar van heeft. Bijvoorbeeld uw (huwelijks)foto's
  • Collectors items die niet meer te krijgen zijn worden in originele staat hersteld
  • Geen ergernissen meer bij het afspelen van CD's en DVD's
  • 100% tevredenheidsgarantie

Mogelijkheden

Noscratch.nl evalueert de soort beschadiging en zal op de bijpassende manier de schijf weer krasvrij maken.

Meer dan 90 % van alle krassen kunnen wij verwijderen. Met nadruk wijzen wij echter op de onmogelijkheid om gegevensdragers te repareren waarvan de tussenlaag is beschadigd. Een drager die niet meer functioneert omdat die verbogen is geweest kunnen wij niet repareren. Alleen beschadigingen op de leeskant van de drager zijn repareerbaar. Op de Informatie pagina leest u hier alles over.

Alle optische gegevensdragers kunnen krasvrij gemaakt worden. Onder andere DVD, CD, PS3, Xbox, Blu-ray, CD, CD-R, DVD-DL, CD-RW, DVD-RW en SA-CD. Het maakt niet uit of de disc zelf gebrand is of een origineel.

Indien u nog vragen heeft over discreparatie of meer specifieke informatie wenst, verzoeken wij u het contactformulier te gebruiken. U kunt ook op de Veel gestelde vragen pagina antwoorden vinden op vragen die regelmatig gesteld worden.

Disc Repair Kit

Voor lichte en middelzware beschadigingen kan ook gebruik worden gemaakt van de Disc Repair Kit. Met deze Kras Verwijder Set kunt u zelf thuis krassen van CD's, DVD's of game discs verwijderen. Zelfs voor blu-ray discs is deze repair kit geschikt. Alleen voor zeer zware krassen is deze Kit niet geschikt. Voor zwaar beschadigde discs kunt u een reparatie-order doorgeven. Ook die discs kunnen krasvrij gemaakt worden.

100% tevredenheidsgarantie

Bijna alle krassen zijn te repareren. U kunt zelf een simpele test uitvoeren. Houdt de disc tegen een lichtbron, bijvoorbeeld een lamp. Als licht door de disc heen schijnt op de plaats van de kras, dan is sprake van een bovenkant beschadiging. In dat geval is de reflectieve laag van de disc fysiek beschadigd en kan de disc niet gerepareerd worden. Het heeft dan ook geen zin een reparatieorder door te geven en de disc naar noscratch.nl te sturen.

Noscratch.nl geeft 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer een disc niet te repareren blijkt bent u ons geen kosten verschuldigd.

U betaalt altijd achteraf, nadat u zelf overtuigd bent van de kwaliteit van noscratch.nl en 100% tevreden met de reparatie van uw disc.

Post service

De prijzen voor het krasvrij maken van schijven vindt u in onderstaande tabel. Het adres waar u de disc(s) naar toe stuurt staat vermeld in de bevestigingse-mail die naar u wordt gezonden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Leest u voor het verzenden de veel gestelde vraag Hoe verstuur ik de discs.

Prijzen

Aantal schijven Korting per stuk Prijs per stuk
1 € 11,99
2 of meer 25% € 8,99
5 of meer 30% € 8,39
10 of meer 35% € 7,79
25 of meer 40% € 7,19
40 of meer 45% € 6,59

Voor orders groter dan 40 wordt u verzocht contact met ons op te nemen.

Reparatieorder

Geef hier uw reparatieorder door. Vul het aantal te repareren discs in en druk op de knop [ Doorgeven reparatieorder ].

Aantal te repareren schijven

Orderstatus

Nadat een order is doorgegeven kan de status worden ingezien via mijn.noscratch.nl. Daarnaast ontvangt u per e-mail bericht wanneer de status wordt aangepast. Dat is wanneer het pakket met de disc(s) wordt ontvangen door noscratch.nl en wanneer het pakket weer terug wordt gezonden. U blijft altijd precies op de hoogte van de status van de order en weet altijd waar uw pakket met disc(s) is.

noscratch.nl | business-to-business

Bedrijven als videotheken, bibliotheken en verkopers van gebruikte CD's en DVD's die een constante behoefte hebben aan reparaties in grotere aantallen bieden wij speciale service op maat.

Wij verzoeken deze gebruikers aan een bezoek te brengen aan de business-to-business website. Aldaar kunt u het Kennismakingspakket aanvragen en lezen over het DVD en CD onderhoudscontract met noscratch.nl | business-to-business. Indien gewenst kunnen voorwaarden en service na overleg volledig aan uw situatie aangepast worden.

Op de noscratch.nl | business-to-business website kunt u eenvoudig zowel reparatie- als onderhoudsorders doorgeven.