Vragen en antwoorden

Stel een vraag over CD Lens Cleaner HQ (38) en lees de antwoorden op eerder gestelde vragen.

Contact

Stel uw vraag
Contactgegevens
noscratch.nl
De Gasfabriek 26
2405 WC ALPHEN A/D RIJN

Telefoon : 010 - 452 67 39

Ik heb een Toyota auris hybrid 2010 met ingebouwde navigatie. Werkt prima maar af en toe kan deze de kaart niet lezen. Hebben TNS700. Hebben jullie hier ervaring mee? Ik hoor het graag

Wij hebben geen specifieke ervaring met de TNS700. Uit ervaring weten wij dat een CD of DVD lens cleaner van HQ doorgaans de beste resultaten oplevert. Wij kunnen echter helaas geen garanties bieden. Vaak is het een kwestie van uitproberen.

Hallo, Ik heb een vrij dure CD speler, de Onkyo C1-VL die aan de bovenkant vastzit met een heleboel torx schroeven die ik dus niet open krijg. Vandaar ik deze cd lens cleaner wil gaan proberen. Deze werkt toch op alle spelers? Niet dat mijn machine van ca.1000 euro dadelijk niet meer werkt. Speler slaat heel vaak over dus ik denk dat de lens heel vuil is (nicotine....) Ik hoor het heel graag van u, Met vriendelijke groet.

Als u zeker weet dat uw systeem technisch in orde is, kunt u het gebruik van een lens cleaner overwegen. Een lens cleaner reinigt de lens van het systeem door middel van kleine borsteltjes die over de lens bewegen tijdens het afspelen. Het is dus van belang dat de disc ook daadwerkelijk kan worden afgespeeld door uw apparaat. Het blijft lastig om na te gaan waarom een lens cleaner al dan niet werkt bij een navigatiesysteem. Uit ervaring weten wij dat het vaak een kwestie is van uitproberen. In uw geval lijkt het wel in ieder geval de moeite van het uitproberen, maar wij kunnen niet garanderen dat het probleem dat u beschrijft opgelost wordt. Wij kunnen immers niet de oorzaak vaststellen. Voor duurdere CD-spelers adviseren wij de lens cleaner van Profigold (http://www.noscratch.nl/products/175/High_Performance_CD_SACD_Lens_Cleaner/). Die heeft kleine/fijne borsteltjes.

Zou ik deze disk ook op mijn xbox 360 kunnen gebruiken?

DVD-spelers kunnen doorgaans ook CD's afspelen.

Hallo, Ik heb een vraag over uw CD lens cleaner. Het gaat over de CD speler van mijn auto, tevens navigatie-CD speler. Als ik de originele navigatie CD erin stop, laat hij het wegennet niet/niet goed/onvolledig zien. Dit is een CD uit 2009. Als ik een gebrande navigatie CD erin doe, duurt het ontzettend lang voordat het systeem opgestart is. Kan het zijn dat mijn lens vuil is, en zo ja, welke lens cleaner moet ik dan bestellen? Of is dit een ander probleem?

Als u zeker weet dat de disc zelf in orde is kunt u het gebruik van een lens cleaner overwegen. Een lens cleaner reinigt de lens van het systeem door middel van kleine borsteltjes tijdens het afspelen. Foutmeldingen zoals 'Fout bij laden' en dergelijke kunnen veroorzaakt worden door een vervuilde lens, maar ook door de technisch mankement. Wij adviseren altijd preventief gebruik van een lens cleaner. Voor ingebouwde systemen en navigatie een van de lens cleaners van HQ .

heb een navigatie systeem in de auto met DVD hoe kan ik die veilig reinigen

Als het om een DVD navigatie systeem gaat, kunt u de DVD Lens Cleaners HQ proberen. De resultaten zijn nogal gemengd. U moet in ieder geval wel zeker weten dat uw navigatie-systeem een DVD disc af kan spelen. Anders wordt de DVD niet afgespeeld en gaat het borsteltje niet over de lens van uw systeem.

Het gaat om een cd.speler,kunnen er 3 in,verder kan ik er bandjes mee opnemen ,en is het tevens een tuner. CD< worden niet goed af gespeeld.het is net of er een stukje overgeslagen wordt.dan gaat hij ineens weer verder.Heel vervelend,is CD Lens Cleaner een optie ? Kun je dat makkelijk zelf doen ?Vr.gr Agnes Verhoeven

Deze CD Lens Cleaner is erg makkelijk in het gebruik. U hoeft hem alleen maar af te spelen. Wij kunnen uiteraard niet garanderen dat uw probleem hiermee wordt opgelost. Het is verstandig uw apparatuur te onderhouden door periodiek de lens schoon te maken.

zit er bij deze schoonmaak cd ook schoonmaakvloeistof om op de borsteltjes te druppelen? Dit lijkt me namelijk het allerbeste schoonmaken, ipv alleen droog borstelen van de lens....? Is dit nu de beste oplossing voor een autoradio cd speler?

Bij dit artikel zit geen vloeistof. Dit artikel wordt ook met vloeistof verkocht. Zie onze website: CD Lens Cleaner with Fluid HQ . Deze lens cleaners zijn inderdaad geschikt voor ingebouwde spelers, zoals een autoradio. Wij adviseren het gebruik van de vloeistof als zonder niet het gewenste resultaat wordt bereikt.

hallo; hoe kunnen wij betalen ivbm de bestelling?

In de bevestigings e-mail die u ontvangt na het doorgeven van de order staan de (voorlopgige) betalingsgegevens vermeld. Daarnaast ontvangt u bericht wanneer wij de order verzenden. In dat bericht staan het definitieve factuurbedrag en andere gegevens vermeld die u nodig heeft om het bedrag te kunnen voldoen. Als laatst worden orders verzonden met een factuur waarop deze betalingsgegevens zijn afgedrukt.

Cleaner gebruikt voor mijn auto radio.Hoe het werkt geen nederlands op de CD. 3 is duits en dan weet ik het niet meer.En heb hem er maar uit gehaald.Kan u mij wegwijs maken.

Inderdaad is op deze cleaning CD geen Nederlandse gesproken tekst aanwezig. U kunt de Duitse tekst op track 3 beluisteren en wanneer u de biep hoort 7 tracks vooruitgaan, naar track 10. Het is ook mogelijk bijvoorbeeld track 2 (in het Engels) te beluisteren en daarna 7 tracks vooruitgaan naar track 9. Vanzelfsprekend kunt u ook een van de andere talen eerst beluisteren en 7 tracks vooruit gaan. Zolang vooruitgespoeld wordt naar een track voorbij 9 doet de lens cleaner zijn werk.

Hallo, Ik heb 2 vragen: 1 - Ik woon in Spanje. Kunnen jullie zo'n schoonmaak cd/dvd ook naar hier sturen? Uiteraard wil ik best wat bijbetalen voor de extra verzendkosten. 2 - Ik heb een macbook pro met een sleeve dvd speler. Jullie raden ergens

Het versturen van een artikel naar Spanje is geen enkel probleem. Voor buitenlandse orders gelden wel iets andere procedures: http://www.noscratch.nl/faq.php?question=Neemt+noscratch.nl+buitenlandse+orders+aan&categorie=&faqid=47#a47 Voor de Macbook Pro wordt inderdaad de CD Lens Cleaner HQ geadviseerd. Deze is ook geschikt voor sleeve systemen en zowel met als zonder vloeistof te verkrijgen http://www.noscratch.nl/artikelen.php?subc=2 Gebruik van de vloeistof wordt aangeraden wanneer gebruik zonder niet tot het gewenste resultaat leidt. Bij een sleeve systeem is eigen inzicht zeer belangrijk om vast te stellen of de vloeistof wel op de borsteltjes op de disc blijft, en niet de ingang van de speler bevochtigd. Het maakt voor een gecombineerd CD/DVD/DVD-rom systeem (uw Macbook) niet uit of een CD- of DVD Lens Cleaner wordt gebruikt.