Vragen en antwoorden

Stel een vraag over DVD Lens Cleaner (174) en lees de antwoorden op eerder gestelde vragen.

Contact

Stel uw vraag
Contactgegevens
noscratch.nl
De Gasfabriek 26
2405 WC ALPHEN A/D RIJN

Telefoon : 010 - 452 67 39

Hoeveel minuten moet ik de cleaner laten schoonmaken voor een goed resultaat ?

De disc dient normaal gesproken rond de 4 a 5 minuten afgespeeld te worden. De instructies staan op de dvd. Het is een kwestie van het programma volgen.

LS, Welke DVD lens cleaner kan ik het beste bestellen voor een Philips DVD home theatre system. Artikelcode PRO16 of PR_VIV_26967? Met vriendelijke groet, A.Wijnhoven

Goede vraag. Het maakt in principe niet zo heel veel uit. De Vivanco (PR_VIV_26967) is iets duurder, vooral omdat de kwaliteit van de borsteltjes iets beter is. Met andere woorden, normaals gesproken zal de Vivanco cleaner langer meegaan. De Vivanco cleaner heeft ook 6 borsteltjes en de HQ 2 en is uitgerust met een audiosysteem om het geluid te calibreren. Ons advies is de Vivanco cleaner. Deze is net iets beter.

Ik ben in het bezit van een Philips dvd recorder systeem type LX9000R welk bij meerder dvd en cd,s hapert of tracks overslaat en de lade soms weer open gaat.Welk middel raad U mij aan.

Voor DVD recorders adviseren wij een van onze DVD Lens Cleaners Onder andere met de Home Cinema Optimizer en de DVD Lens Cleaner van Vivanco (bovenste in het rijtje als u de link volgt) zijn goede resultaten behaald. Als laatst willen wij niet onbesproken laten dat wellicht een technisch mankement oorzaak is van de afgenomen kwaliteit.

Goedemorgen, Welke type lens cleaner kan ik gebruiken voor mijn IMAC? Alvast bedankt Met vriendelijke groet, Tom Baanstra

Voor de iMac gebruikt u best een van de lenscleaners van HQ

Werkt dit ook in 'gewone' DVD-players?

Deze lens cleaner is zeer goed geschikt voor gewone DVD spelers.