Opheffingsuitverkoop: ALLE artikelen vanaf EURO 1,59
(zolang de voorraad strekt)

Vragen en antwoorden

Stel een vraag over High Performance CD SACD Lens Cleaner (175) en lees de antwoorden op eerder gestelde vragen.

Contact

Stel uw vraag
Contactgegevens
noscratch.nl
De Gasfabriek 26
2405 WC ALPHEN A/D RIJN

Telefoon : 010 - 452 67 39

Wat is een geschikte cd lens cleaner voor een slotloading cd/dvd drive (superdrive) van een Apple Macbookpro? mvg, Rolf

Voor slotloading apparaten adviseren wij een van de lenscleaners van HQ products .

Kun je zo`n reinigings cd meerdere malen gebruiken? m.vr.gr Nellie

Ja, dat kan zeker. Afhankelijk van de hoeveel vuil die bij gebruik wordt verwijdererd, ongeveer 10 keer.

Waar zit de cd-lens en hoe maak ik hem schoon?

De lens maakt onderdeel uit van het binnenwerk van uw CD speler. U kunt hier een afbeelding bekijken . U maakt de lens schoon door middel van een CD Lens Cleaner . Een lens cleaner is bedoeld om periodiek te gebruiken. Zo voorkomt u dat door de opbouw van vuil en stof de afspeelkwaliteit afneemt.

Onze CD-speler geeft aan NO-DISK. Kan dit komen doordat de lens vuil is? Kan dit verholpen worden met deze CD cleaner disk?

Wij hebben situaties meegemaakt waarin het probleem inderdaad werd verholpen door gebruik te maken van de lens cleaner. Echter, het komt ook met enige regelmatig voor dat het gebruik niet het gewenste resultaat bij de melding NO-DISC. U kunt zonder problemen een cleaner uitproberen. Wij adviseren altijd periodiek gebruik. Het probleem kan hierdoor verholpen worden. Of uw probleem hiermee wordt verholpen is niet te voorspellen.

hallo is deze lens cleaner ook voor auto cd spelers geschikt

Ja, deze lens cleaner is ook geschikt voor auto cd spelers. Alternatief: CD Lens Cleaner HQ .

Dag, ik heb een dure speler waarbij de sacd laag nu overslaat (Marantz). Is deze reinigings disc 100% veilig voor de lens? Op internet lees je hier nog wel eens horrorverhalen over.

De horrorverhalen die ronde doen hebben meestal betrekking op situaties waarin de (SA)CD-speler reeds defect was. Vaak overigens zonder dat de gebruiker hier van op de hoogte was. In gevallen waarin stof en vuil op de laser lens oorzaak is van de verminderde afspeelmogelijkheden, kan deze SACD lens cleaner zonder problemen en veilig worden gebruikt. Voordat u aldus gebruik wilt maken van deze schoonmaak CD zult u zeker moeten zijn dat de speler niet defect is. Ook een defect loopwerk kan bijvoorbeeld uw problemen veroorzaken. Wij adviseren altijd preventief gebruik te maken van een lens cleaner en niet te wachten tot het te laat is.