Opheffingsuitverkoop: ALLE artikelen vanaf EURO 1,59
(zolang de voorraad strekt)

Vragen en antwoorden

Stel een vraag over disc reparatie en lees de antwoorden op eerder gestelde vragen.

Contact

Stel uw vraag
Contactgegevens
noscratch.nl
De Gasfabriek 26
2405 WC ALPHEN A/D RIJN

Telefoon : 010 - 452 67 39

Mijn fifa 14 stop blijft vastzitten tijdens het afspelen

Het vastzitten tijdens het afspelen kan door een beschadiging / kras veroorzaakt worden. Als dat het geval is kunnen wij de disc krasvrij maken en zal de disc het weer gewoon doen.

bij mijn fifa 15 staat elke keer dat de schijf onlees baar is ik heb alles al geprobeerd maar niks lukt (xbox 360)

Als het defect (onleesbare schijf) door krassen wordt veroorzaakt kunnen wij u wel van dienst zijn. Vaak is dat het geval, maar niet altijd.

Mijn gta 5 voor de playstation 3 zit een scheur in kan dat gerepareerd worden???

Nee, gescheurde discs kunnen helaas niet gerepareerd worden.

mijn FIFA 2015 laad niet meer, ( na een tijdje stopt Hij ermee) lijkt een "ring" op de disc te zitten Kunt u dit repareren Gr Djerre

Dit soort beschadigingen zijn zeer goed te repareren. Het is de meest voorkomende kras. Op de website www.noscratch.nl/reporder.php kunt u de reparatie-order doorgeven. U ontvangt dan een bevestigingsemail met daarin het adres waar u de disc(s) naar toe kunt sturen.

Ik heb GTA V op de Xbox 360 alleen die kan ik niet meer afspelen door wat krasjes, hoe kan ik dit oplossen?

Dit soort beschadigingen zijn zeer goed te repareren. Op de website www.noscratch.nl kunt u de reparatie-order doorgeven. U ontvangt dan een bevestigingsemail met daarin het portvrije antwoordnummer waar u de disc(s) naar toe kunt sturen. De status van uw order kunt u volgen op mijn.noscratch.nl. Wanneer wij uw pakket ontvangen sturen wij een email. De schijf of schijven worden door ons gerepareerd en, uitzonderlijke situaties buiten beschouwing gelaten, dezelfde dag naar u terug gestuurd. In meer dan 90% van de gevallen is het mogelijk de schijf weer geheel krasvrij te maken. Indien dit niet het geval is ontvangt u van ons bericht. Voor schijven die wij niet kunnen repareren bent u ons geen kosten verschuldigd. Nadat u de schijf of schijven weer in uw bezit hebt en 100% tevreden bent maakt u het factuurbedrag naar onze bankrekening over.

Op mijn GTA5 disc zit waarschijnlijk een kras want hij doet het niet meer. Ik zou deze wel willen laten repareren. Hoeveel kost dit en zijn er verzendkosten of i.d. die er bij komen? MVG Rob

Dit soort beschadigingen zijn zeer goed te repareren. Op de website www.noscratch.nl kunt u de reparatie-order doorgeven. U ontvangt dan een bevestigingsemail met daarin het portvrije antwoordnummer waar u de disc(s) naar toe kunt sturen. De prijs voor de reparatie van één disc bedraag EURO 11,99. De status van uw order kunt u volgen op mijn.noscratch.nl. Wanneer wij uw pakket ontvangen sturen wij een email. De schijf of schijven worden door ons gerepareerd en, uitzonderlijke situaties buiten beschouwing gelaten, dezelfde dag naar u terug gestuurd. In meer dan 90% van de gevallen is het mogelijk de schijf weer geheel krasvrij te maken. Indien dit niet het geval is ontvangt u van ons bericht. Voor schijven die wij niet kunnen repareren bent u ons geen kosten verschuldigd. Nadat u de schijf of schijven weer in uw bezit hebt en 100% tevreden bent maakt u het factuurbedrag naar onze bankrekening over.

Op mijn gta disc zit een kras als ik het wil spelen doet die het een tijdje maar daarna valt die uit! Hoe moet ik het weer laten spelen

U kunt de disc door ons krasvrij laten maken. Waarschijnlijk doet het spel het dan weer.

Op mijn fifa 15 disk zitten alleen maar krassen. Wat moet ik doen? Kan de krassen eraf worden gehaald?

De krassen kunnen door ons worden verwijderd. Je kan een reparatie-order doorgeven via onze website. In de bevestigingse-mail die je dan ontvangt staat wat je verder moet doen en waar je de disc naar toe zendt.

Op mijn gta 5 disk zit een kras. Wat moet ik doen? Kan de kras eraf worden gehaald?

Wij kunnen de disc krasvrij maken. Je kan een order doorgeven via de website. Daarna stuur je de disc naar ons toe onder vermelding van het ordernummer (kenmerk). Enkele dagen later ontvang je de disc weer terug zonder krassen.

Hoe kan ik de barst geen krets maar een barst uit mijn cd krijgen

Gebarsten discs kunnen helaas niet gerepareerd worden.