Recensies Blu-ray Disc Repair Kit

Recensies over Blu-ray Disc Repair Kit

De nieuwe en geavanceerde Disc Repair Kit Ultra is uitermate geschikt om krasjes van een kwetsbare Blu-ray disc, CD en DVD te verwijderen.

Blu-ray Disc Repair Kit

Disk repair

Blu-ray Disc Repair Kit

Top product na polijsten deed het spel weer wat het moest doen

Beoordeling: 8.0 van maximaal 10.

25 februari 2019 by

top product

Blu-ray Disc Repair Kit

onherstelbaar bekraste blueray ps4 dvd doet het na een behandeling van no scratch echt top produkt!

Beoordeling: 10.0 van maximaal 10.

06 juni 2017 by

Goed product

Blu-ray Disc Repair Kit

Het product gekocht als laatste redmiddel, Minecraft wilde niet meer opstarten. Na een korte tijd poetsen was de groef al bijna weg. De disk startte na reiniging weer moeiteloos op. Kinderen blij, ik blij :-)

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

12 november 2016 by

Prima

Blu-ray Disc Repair Kit

Uitgeprobeerd op een ernstig beschadigde PS3 game die we eigenlijk weg wilden gooien (zo erg). Game startte niet eens meer op. Na 2x behandelen deed hij het wel. Helaas nog wel een aantal vastlopers, dus waarschijnlijk is de grootste kras toch te diep voor voldoende resultaat. We gaan de behandeling nog een keer herhalen om te kijken of het nog uitmaakt. Heel fijn om dit achter de hand te hebben voor onverhoopte krassen.

12 augustus 2015 by

Recensies over Blu-ray Disc Repair Kit

De nieuwe en geavanceerde Disc Repair Kit Ultra is uitermate geschikt om krasjes van een kwetsbare Blu-ray disc, CD en DVD te verwijderen.

Blu-ray Disc Repair Kit

ervaring met Disc Repair

Blu-ray Disc Repair Kit

Het lukt maar niet met elke beschadiging.Wat lastig minimaal 10 woorden, verander deze drempel !

13 juni 2015 by

Erg tevreden

Blu-ray Disc Repair Kit

Voor mijn zoon moest ik een disc repareren. Het ging om zijn favoriete Xbox spel. Via het googlen kwam ik op jullie site terecht. Het was een soort haastwerk, want mijn zoon wou er in het weekend mee spelen en hij vertelde het mij pas vrijdagochtend. Behalve dat het op tijd was bezorgd (terwijl het op het laatste nippertje besteld was) wat ik al heel prettig vond, hoefde er ook niet eerst betaald te worden. Dit is een zeldzaamheid in een tijd waarin elk bedrijf eerst betaald wil worden of extra kosten rekent. Hier kon gewoon besteld worden, je ontvangt het en je betaald. Het is weliswaar een product dat je niet vaak nodig hoopt te hebben, maar als ik het nodig zou hebben, wordt het weer op deze site besteld. Ik vind het ook een aanrader. Per definitie geef ik nooit een 10 in een beoordeling, vandaar 2 dikke 9's

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

03 oktober 2014 by

Blu-ray Disc Repair Kit

het was snel binnen en heeft gewerkt naar verwachting! er zat een diepe kras in de blueray disc het spel doet het weer super en loopt niet meer vast

13 september 2014 by

Prima produkt

Blu-ray Disc Repair Kit

Krassen uit DVD kunnen verwijderen en disc speelt weer als vanouds.

11 september 2014 by

Recensies over Blu-ray Disc Repair Kit

De nieuwe en geavanceerde Disc Repair Kit Ultra is uitermate geschikt om krasjes van een kwetsbare Blu-ray disc, CD en DVD te verwijderen.

Blu-ray Disc Repair Kit

Blu-ray Disc Repair Kit

Het product werkte niet. ik heb zeer nauwkeurig de gebruiksaanwijzing gevolgd maar desondanks vertoonde mijn dvd toen ik hem afspeelde dezelfde mankementen. Jammer ik had er meer van verwacht. Ik koop dus dit product in de toekomst niet meer.

16 april 2014 by

Werkte voor mij!

Blu-ray Disc Repair Kit

Op tijd besteld en de volgende dag binnen. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de status (bestelling/betaling/verzending). Na gebruik van het product op een behoorlijk diepe kras, werkt de game vooralsnog weer perfect! Zoals het hoort allemaal dus.

09 juli 2013 by