Recensies Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Recensies over Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Verwijdert krasjes van het scherm van de (mobiele) telefoon, PSP en MP3 speler.

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Prima!

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Een prima artikel, krasjes zo goed als weg! En een hele snelle service! Bedankt!

09 juli 2012 by

Goed spul en prima service

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Het artikel werkt zeer naar behoren, de krasjes allemaal weg en wat niet weg te krijgen is kan ik weer normaal door heen kijken. Binnen 2 dagen in huis en achteraf betalen. Primagedaan zo!!!

14 juni 2012 by

Eindelijk een glimmende display

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Ik ontving mijn N82 reeds met een bekraste display, maar het toestel werkte wereldwijd naar wens. Een "grote-schoonmaak" artikel noemde en roemde Displex. Binnen 24 uur had ik een spiegelgladde displayen en ik vertel het een ieder die het horen wil.

14 juni 2012 by

Goede en snelle service

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Ik vindt het artikel goed, doet wat het zegt! De order was snel geleverd! Prijs kwaliteit vind ik goed!

02 juni 2012 by

Recensies over Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Verwijdert krasjes van het scherm van de (mobiele) telefoon, PSP en MP3 speler.

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Prima service, prima product

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Ik gebruikte het product (op aanraden van internetfora) om de "waas" (kleine krasjes) op het lens-kapje van de camera te verwijderen (niet op het touch-screen gebruiken!). Dit werkte zeer goed.

08 mei 2012 by

Helaas

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Helaas is de oppervlakkige kras na twee behandeingen uit mijn dochters mobiel niet verdwenen.

05 maart 2012 by

beoordeling effectiviteit displex

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Beoordeling artikel: teleurstellend, het werkt helaas niet! Is er ook een "niet-goed-geld-terug garantie"? Beoordeling service: prima. Graag wil ik nog opmerken dat na de melding per mail dat het artikel verzonden is, er 3 werkdagen over heen gingen eer ik het ontving. Vriendelijke groet, Jolanda

03 februari 2012 by

Goed

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Heb het uitgeprobeerd op een oude Seiko horloge. Natuurlijk kun je niet alle krassen op het plastic glaasje wegpoetsen maar het ziet er zo een stuk beter uit. Vanwege de afwijkende vorm van een glaasje is er nieuw niet meer aan te komen dus dit is een aardig alternatief.

17 januari 2012 by

Recensies over Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Verwijdert krasjes van het scherm van de (mobiele) telefoon, PSP en MP3 speler.

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

krassen kinderhorloge

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Enorm goed! Een zwaar bekrast kinderhorlog (met vrij diepe krassen) heb ik heel makkelijk weer goed toonbaar kunnen maken. De diepe krassen zie je nog wel iets, maar vallen niet meer op. Met nog iets meer poetsen moeten die ook nog wel weg te krijgen zijn. Het resultaat na slechts 5 minuten poetsen vind ik enorm goed.

28 november 2011 by

Werkt top!

Displex Blister met Micro Fiber Doekje

Ik heb dit besteld voor het polijsten van een game (DVD) die niet meer werkte. Na 3 keer dit spul toe te passen waren de krassen bijna allen verdwenen en kon ik het spel weer spelen! Was een tip van een collega. Scheelt me weer 60 euro voor een nieuw spel! Snelle levering! Achteraf betalen!

14 november 2011 by