Opheffingsuitverkoop: ALLE artikelen vanaf EURO 1,59
(zolang de voorraad strekt)

Wie zijn wij?

noscratch.nl | professional disc care

Direct contact met de DVD verhuurbranche heeft in de zomer van 2005 geleid tot de oprichting van noscratch.nl.

Niet veel later werd duidelijk dat niet alleen DVD verhuurbedrijven last hebben van schijven die beschadigd zijn en dus niet goed afspelen. Ook particulieren bleken regelmatig last te hebben van CD's of DVD's waarvan de inhoud niet goed kon worden weergegeven door de beschadigingen.

Optische gegevensdragers, zoals CD- en DVD schijven worden veel en voor vele verschillende doelen gebruikt. Foto's van vakantie, bruidsreportages, belangrijke zakelijke data, muziek en film zijn slechts enkele voorbeelden. De doelstelling van noscratch.nl is het herstellen van deze mediabeleving op optische gegevensdragers. Daarbij staan klant- en servicegerichtheid, kwaliteit en eenvoud centraal. Daarom worden in rekening te brengen bedragen altijd achteraf voldaan en wordt 100% kwaliteitsgarantie gegeven.

Niet altijd zijn krassen oorzaak van verminderde afspeelmogelijkheden. Soms is de lens van een CD- of DVD-speler vervuild waardoor de data niet goed van de disc kan worden gelezen. Noscratch.nl biedt ook een reeks onderhoudsartikelen voor CD- en DVD-spelers. Het gaat om CD Lens Cleaners, DVD Lens Cleaners en andere schoonmaak produkten. Deze artikelen zijn veelal onmisbaar om langdurig van een CD of DVD te blijven genieten. Daarnaast verlengen CD en DVD Lens Cleaners de levensduur van afspeelapparatuur.

Ondernemers en bedrijven maken gebruik van de bussines-to-bussines website. De procedures zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Zakelijke relaties biedt noscratch.nl zowel onderhoud als reparatie van discs.

Ondertussen heeft noscratch.nl duizenden klanten. Veel is veranderd sinds 2005. Artikelen met duidelijke meerwaarde zijn toegevoegd, de service waar nodig aangepast. De kern is echter ongewijzigd gebleven. De wensen en behoeften van haar relaties blijven centraal staan.

Klant- en servicegerichtheid

Noscratch.nl heeft vertrouwen in haar artikelen, haar dienstverlening en haar klanten. Dus 100% kwaliteitsgarantie en achteraf binnen de betalingstermijn van twee weken betalen. Maar daar houdt het niet bij op. Orders worden zo snel mogelijk afgewikkeld, artikelen veelal dezelfde dag verzonden. Communicatie verloopt via e-mail bij wijziging van de fase in de afwikkeling van de order: orderbevestiging, ontvangst te repareren disc, retour zenden gerepareerde disc, verzending besteld artikel en eventueel bijkomende informatie. Vragen en opmerkingen zijn meer dan welkom. Eventuele klachten worden snel en binnen redelijke grenzen behandeld.

Kwaliteit

Kwaliteit is een breed begrip. A product is what a product does. Alle dienstverlening en alle produkten dienen aan gerechtvaardigde verwachtingen te voldoen. Bedragen in rekening gebracht in verband met een reparatieorder worden pas voldaan bij volledige tevredenheid met de kwaliteit van de reparatie. Met andere woorden, de CD of DVD is weer zonder krasjes of beschadigingen en speelt naar behoren af.

Eenvoud

Het streven is alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Duidelijke procedures gaan samen met duidelijke communicatie. Het registratieproces is eenvoudig. Betalingen geschieden onder vermelding van het ordernummer. Alle informatie wordt via de website gepubliceerd. De website wordt regelmatig aangepast en van de meest recente gegevens voorzien.

Adres en contact

noscratch.nl
De Gasfabriek 26
2405 WC ALPHEN A/D RIJN

Telefoon : 010 - 452 67 39

noscratch.nl is een handelsnaam van Fintrasys. Kijk op www.fintrasys.nl voor meer informatie over Fintrasys en voor inzage in de Algemene voorwaarden van levering en dienstverlening.