Recensies CD Lens Cleaner HQ

Recensies over CD Lens Cleaner HQ

Reinigt de lens van uw CD speler voor een optimale geluidsbelevenis. Schoonmaak CD die ook gebruikt kan worden in de auto en navigatie-systemen.

CD Lens Cleaner  HQ

Perfect product tegen een concurrerende prijs

CD Lens Cleaner HQ

Prima product dat exact doet wat je ervan verlangt. Reinigde de cd speler zeer goed

Beoordeling: 8.5 van maximaal 10.

17 October 2020 by

Zeer tevreden

CD Lens Cleaner HQ

Duidelijke omschrijving van het product. Kreeg de zelfde dag van de bestelling al de mededeling dat het product verzonden was. Helaas liet de bezorging toch nog wat op zich wachten. Hierover gemaild en kreeg vrijwel direct respons (dat zie je nog wel eens anders). Product was weldegelijk verzonden. Bleek inderdaad aan PostNL. te liggen. Top product en goede service.

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

07 August 2020 by

review

CD Lens Cleaner HQ

Cd-speler heeft een aantal jaren stil gestaan en blijft nu aangeven reading..... en verder gebeurd er niets. Kan ook de cd-lade niet meer geopend krijgen waardoor ik het product niet kan gebruiken. Na reparatie ga ik het wel gebruiken. HQ is een goed merk voor div. art.

Beoordeling: 10.0 van maximaal 10.

05 July 2020 by

Prima product

CD Lens Cleaner HQ

De cd cleaner heb ik inmiddels op diverse cd-spelers afgespeeld en dat werkte meteen: kopie-cd's die ervoor wat storing gaven, konden weer normaal worden afgespeeld.

Beoordeling: 8.0 van maximaal 10.

28 June 2020 by

Recensies over CD Lens Cleaner HQ

Reinigt de lens van uw CD speler voor een optimale geluidsbelevenis. Schoonmaak CD die ook gebruikt kan worden in de auto en navigatie-systemen.

CD Lens Cleaner  HQ

Autoradio

CD Lens Cleaner HQ

Cd schoongemaakt en werkt nu weer naar behoren

Beoordeling: 8.0 van maximaal 10.

07 April 2020 by

Top product!

CD Lens Cleaner HQ

Mijn CD wisselaar sloeg steeds over dus een schoonmaak CD besteld. Deze met 2 dagen binnen gekregen en gedraaid. Nu doet hij het weer super!

Beoordeling: 10.0 van maximaal 10.

06 November 2019 by

Lens cleaner

CD Lens Cleaner HQ

Na wat tobben de lens cleaner besteld,na gebruik was het tobben verleden tijd en kunnen we weer van onze speler genieten.

Beoordeling: 7.0 van maximaal 10.

28 January 2017 by

Handige lens cleaner

CD Lens Cleaner HQ

Cd lenscleaner is perfect voor t inwendig reinigen vd lens waar je anders niet bij kan.

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

11 January 2017 by

Recensies over CD Lens Cleaner HQ

Reinigt de lens van uw CD speler voor een optimale geluidsbelevenis. Schoonmaak CD die ook gebruikt kan worden in de auto en navigatie-systemen.

CD Lens Cleaner  HQ

Cd lens cleaner

CD Lens Cleaner HQ

Onlangs aangeschaft en gebruikt. Voorheen storing bij bepaalde nummers. Nu is het probleem opgelost. Echt een top product.

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

11 January 2017 by

CD Lens Cleaner HQ

CD Lens Cleaner HQ

Werkt perfect en snelle levering, we gaan zeker weer bestellen als we wat nodig hebben.

Beoordeling: 9.9 van maximaal 10.

31 August 2016 by