Opheffingsuitverkoop: ALLE artikelen vanaf EURO 1,59
(zolang de voorraad strekt)

Recensies Displex Single Tube

Recensies over Displex Single Tube

De bekende Displex tube zonder doekje.

Displex Single Tube

Dag krasjes, daaaag

Displex Single Tube

Doordat ik mijn telefoon altijd voor mijn klokken had liggen en de iPhone zes een uitstekende camera heeft. Zijn hierdoor krassen ontstaan bij mijn klokkenpaneel. Deze zijn nu nagenoeg wel. Teves gebruik ik het om bekraste CD's weer op de lappen. Goed spul dus.

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

26 April 2016 by

Ook te gebruiken voor horloge glas (hesalite crystal)

Displex Single Tube

Snelle levering, ondanks dat betaling pas achteraf geschiedt. Top service! Het product werkt goed en is gemakkelijk in gebruik. Er zaten wat krassen op het glas van mijn Omega Speedmaster Pro horloge. Na 3x aanbrengen was mijn horloge weer zo goed als nieuw. Voor het aanbrengen wel eerst de tube flink schudden en knijpen totdat de emulsie wit wordt. Misschien wel zo handig om op te nemen in de handleiding.

04 March 2015 by

Lens actiecamera

Displex Single Tube

Ik heb Displex gebruikt voor de kunststof lens van mijn actiecamera. Hier zaten geen echte krassen op maar hij was wat dof geworden. Het hielp gedeeltelijk. Dofheid is een stuk minder maar hij is niet als nieuw. Dus het is geen wondermiddel maar het helpt zeker een stuk.

01 March 2015 by

Tevreden,maar hoop op verbetering voor het zwaardere werk...

Displex Single Tube

Ik vind het 'n prima product,maar de krasjes moeten wel erg licht zijn voor ze weg te krijgen,op m'n alpine autoradio front was ik zeer tevreden van het resultaat,maar niet zo van m'n samsung mobiel(was wel meer beschadigd natuurlijk).Ik hoop dat jullie in de toekomst displex uitbrengen die sterker is voor dit soort krasjes...

30 November 2012 by

Recensies over Displex Single Tube

De bekende Displex tube zonder doekje.

Displex Single Tube

het beste

Displex Single Tube

Displex is werkelijk eenvoudig in gebruik. Ik dacht eerst: "wat maar 5 gram", maar heb ontdekt dat ik daar wel heeeeel erg veel mee kan doen. Een druppel op een watje en rustig wrijven. De krassen op mijn display waren niet direct weg, maar met een 2e en 3e keer is alles bijna als nieuw. Tja en dan de service van deze organisatie. Ik ken eigenlijk geen bedrijven die eerst hun displex leveren en dan een nota sturen. Tja en wat voor nota. Displex kost hier aanzienlijk minder dan elders, dus als ik het weer nodig mocht hebben kom ik zeker terug.

03 August 2012 by

zeer tevreden

Displex Single Tube

levering verliep keurig, ik had het de volgende dag in huis. Displex werk goed, de diepe krassen zijn bijna niet meer te zien, en de kleine krasjes zijn weg

31 July 2012 by

Works like a charm....

Displex Single Tube

Krasjes van polycarbonaat lens geheel weggepolijst! Zeer tevreden! Snelle levering en opgestuurd op goed vertrouwen... Prima!

24 July 2012 by

Tevreden

Displex Single Tube

Product nog niet gebruikt. Ik hoop dat het helpt. Tevreden over service, afhandeling en contact.

28 May 2012 by

Recensies over Displex Single Tube

De bekende Displex tube zonder doekje.

Displex Single Tube

Veelzijdig polijstmiddel

Displex Single Tube

Displex is een perfect polijstmiddel voor alle mogelijke displays, dus niet alleen van telefoons. Zolang het kunststof maar hard is. Vergeet ook niet rondom af te plakken met gewoon doorzichtig plakband, om preciezer te kunnen werken, zonder ongewenst gepolijste delen rondom het display. Verder zijn alle harde kunststof oppervlakken weer spiegelend glad te krijgen, bij oppervlakkige schaafplekken of krasjes. Zelfs matteren van kunststof gaat met Displex heel mooi, door met een (oude) tandenborstel te 'tappen' op het oppervlak, dus niet door strijken of smeren. De uiteinden van de haartjes tikken als het ware kleine putjes in het oppervalk, waardoor het mat lijkt. Sommige gelakte oppervlakken kunnen ook gepolijst worden, hetzij erg voorzichtig en pas na eerst proberen op een onopvallende plek.

18 March 2012 by

Werkt niet!

Displex Single Tube

Materiaal aangebracht en nogeens en nogmeer. daarna gepoetst, gepoetst en nog meer gepoetst. Werkt niet, is pure fopperij! er was sprake van kleine geringe krasjes. Enige wat iknu heb is dat de coating deels van het scherm is afgepoetst en er rondom de krasjes (met name) bij wit een vlekkerig geheel ontstaat. Niet doen, je hebt er iets aan behalve veel (onomkeerbaar) ongemak! Product voldoet niet aan de verwachtingen en website maakt beloftes niet waar.

27 November 2011 by